2017 års regionmöte för Anestesi och Intensivvård

DSC04402Årets regionmöte hölls i aulan på Danderyds sjukhus 27 april och anordnades av Danderyds och Capio S:t Görans anestesi & intensivårdskliniker tillsammans. Anders Perner från Köpenhamn, aktuell med Classic-studien (och review-artikeln Sepsis: Frontiers som vi skrev om nyligen) höll årets jubileumsföreläsning. Övriga talare var Lars I Eriksson, Christer Svensén, Piotr Harbut, Tomas Block, Malin Colling, Alf Sollevi och Nicolas Tardiff. Se alla föreläsningarna från mötet:

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s