Media

Ambitionen är att fylla på stairs.se med mer inspelat material. Alla bidrag är välkomna! Ska du hålla en föreläsning för dina kollegor om ventilation? Spela in ljudet när du håller den eller spela in ljudet när du sitter framför datorn och gör generalrepetitionen! Har ni ett intressant staffmeeting? Be att få spela in så att fler kan ta del av informationen! Är ni ett gäng som pluggar inför EDA:n tillsammans? Spela in när ni sammanfattar era bästa tips! Håller du på att ansöka om bevis för specialistkompetens? Spela in hur du gjorde så att det blir enklare för de som kommer efter dig!

På PMI Huddinge finns en Sony HDR-MV1 som kan ta upp både rörlig bild och högkvalitativ ljudinspelning. Den, tillsammans med ett kamerastativ och en powerbank, finns hos ST-chef Björn Nilsson – kontakta honom när du vill spela in något.

 

 

 

 

På PMI Solna finns en Sony HDR-PJ410 för rörlig bild och en Tascam DR-44WL för Skärmavbild 2017-03-23 kl. 21.50.16högkvalitativt ljudinspelning. De, tillsammans med ett kamerastativ och en powerbank, finns hos ST-studierektor Niklas Jonsson – kontakta honom när du vill spela in något.