Autumn is coming

Det är dags att börja fundera på kurser och andra evenemang i höst! Har du anmält dig till EDA:n? I så fall dags att söka Crash-kursen! Intresserad av REBOA? Sök till REBOA-mötet i Örebro i början av september! Har du barn som specialanestesi? Hög tid då att söka Thorax-kursen i Göteborg! Har du verkligen koll på hur anestesiologisk farmakologi fungerar? HurDetVerkligenFungerar rekommenderas för alla – dags att söka nu! Inte gått någon intensivvårds-kursGoT? Sepsis: State of the art täcker Socialstyrelsens delmål för intensivvård – och rekommenderas varmt!

Diskutera med din handledare vilka kurser som passar för dig och surfa gärna in på SFAI:s kalendarium för att få en överblick. Ett förslag som kom fram på den regionala ST-dagen på St Göran var att samla kursbeskrivningar, delmål och era intryck från kurserna här på hemsidan – det arbetet pågår! En delmålsguide för alla kurser finns redan på Socialstyrelsens hemsida: Sök delmål

Reklamfilm för REBOA-mötet i Örebro: