Nutritionsrutin vid intensivvård av COVID-19 patienter

Det finns nu en ny nutritionsrutin för COVID-patienter med invasiv ventilatorbehandling. Dokumentet syftar till att förenkla ordinationen av nutrition på IVA, med särskild hänsyn till patienter som vårdas i bukläge.

Dokumentet är en uppdaterad nutritionsrutin vid Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge för patienter med COVID-19 och invasiv ventilatorbehandling. Rutinen får gärna användas på andra sjukhus – se dock till att förankra och eventuellt anpassa riktlinjerna för respektive verksamhet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.