Xtreme Everest!

Torsdagen den 29:e november är Olof Norlander-dagen och Professor Monty Mythen från University College London är årets högtidstalare! Högtidsföreläsningen hålls i Sune Bergströms aula kl 16:45 – 17:30 och handlar om Xtreme Everest. Alla är varmt välkomna! Kl 16:00 – 16:30 är det mingel utanför salen och 16:30 -16:45 talar Professor Lars I Eriksson & Funktionschef PMI David Konrad.

Foto från http://xtreme-everest.co.uk

Professor Mythen kommer dessutom att hålla ett ST-seminarium den 28:e november kl 14:00 – 15:00 (videolänkat från Solna till Huddinge). Xtreme Everest är en forskargrupp vars område är fysiologi och patofysiologi på hög höjd, translation av hypoxi-forskning till intensivvård, vävnadsmetabolism hos IVA-patienter, fysisk träning och kost, med mera.

Foto från http://xtreme-everest.co.uk

Läs mer om Extreme Everest och deras forskning här:

xtreme-everest.co.uk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.