Stairs podcast 233: Simningsorsakat lungödem

Podcast 233 är en inspelning av Daniel Hertzberg som föreläser om simningsorsakat lungödem eller SIPE. Föreläsningen hölls på en lokal ST-fredag på Karolinska i Solna, med temat ”den mångsidige anestesiäkaren”, den 10 september 2021. På slutet av inspelningen hörs kommentarer från Johan Thelaus, som har det svenska rekordet i ”konstant vikt”, 101 m. Johan Thelaus förolyckades i en lavinolycka i Österrikiska alperna den 4 februari 2022. Johans minnessida finns här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.