Regionmötet om COVID-19

Regionmötet 25 januari 2021 handlade om COVID-19 och vi fick se och höra föreläsare från flera av regionens sjukhus: Francesca Campoccia Jalde & Johan Petersson (Solna) om ventilatorbehandling, Maria Cronhjort (SöS) om koagulation och Christina Agvald Öhman (Huddinge) om utfallsmått från SIR och till sist Andreas Hvarfner (Solna) om etik och prioriteringar i samband med pandemin. Ljudkvaliteten var dålig under Dr Campoccia Jaldes föreläsning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.