Flerskadelarm på KS Solna

Detta är en inspelning av Malin Jonsson Fagerlund och Bjarni Árnason som håller en lunchföreläsning om flerskadelarm på Trauma & Akutenheten på KS i Solna. Flerskadelarmet går om det samtidigt kommer in tre eller fler allvarligt skadade vuxna patienter eller två eller fler allvarligt skadade barn. Föreläsningen är framför allt riktad till alla som arbetar i Solna med lärdomar för kollegor på andra sjukhus finns också! Inspelningen gjordes 2020-09-29. Med hänsyn till patientsekretessen har vi klippt bort ett avsnitt med patientfall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.