Stairs podcast 126: Anestesi vid hjärtkirurgi

Podcast 126 är en inspelning av Martin Slettengren, thoraxanestesiolog på Karolinska i Solna, som första halvtimmen talar om VA-ECMO, VV-ECMO, indikationer för E-CPR (lyssna gärna på avsnitt 119 för att repetera ECMO och hjärtlungmaskinen!), och preoperativ bedömning och optimering. Andra halvtimmen handlar om anestesi vid hjärtkirurgi såsom aortastenos, aortainsufficiens, mitralistenos, mitralisinsufficiens. Föreläsningen hölls på ST-fredagen om thoraxanestesi och thoraxintensivvård på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna 2019.10.04. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.