Open Mic 16 maj!

Alla läkare inom anestesi och intensivvård i Stockholm med omnejd: Välkomna till Open Mic den 16 maj! Vi vill att du – vare sig du är vikarierande underläkare, ST-läkare, specialist eller professor – kommer och håller en föreläsning om något du vurmar för!

Intresserad? Anmäl intresse här: Intresseanmälan för talare & publik

Den 16:e maj har vi bokat nedervåningen på Restaurang Barbro i Hornstull.  Mat ingår, dryck bekostas av gästerna. Lokalen har en kapacitet på cirka 60 gäster så vi hoppas att alla som vill ska kunna delta. 

A7200351

Som en kärleksförklaring till det talade ordet bjuder Stairs.se tillsammans in till en helkväll med fokus på presentationsteknik, anestesi och intensivvård! 

Vi söker 8 – 10 läkare som vill prata! Val av ämne är helt öppet. Det bör finnas någon koppling till professionen, men ta gärna stor konstnärlig frihet i tolkningen av detta.

Skärmavbild 2019-01-31 kl. 20.27.52.png

Presentera viktig forskning!

Viktigast är att du känner starkt för ditt ämne och har ett budskap som du vill förmedla. Formatet väljer du själv, den enda restriktionen är en maxtid på 10 minuter. Fint pris utlovas till kvällens bästa presentation, utsedd av publiken. 

Som morot får du en kopia av boken ”Presentation Zenom du anmäler dig som talare före slutet av mars. Det finns också många utmärkta gratisresurser för presentationsteknik online som t.ex. p3 presentations eller Pixars ”Art of Storytelling” .
Intresserad av att komma på Open Mic? Anmäl ditt intresse nu!
Har du frågor om Open Mic? Skriv dem som en kommentar eller maila någon av oss!
 
Vi ses! Martin Sundström Rehal, Carl Bejersten, Jacob Broms, Basse Jernling