Gratis POCUS-atlas

Till alla ST-läkare som använder ultraljud i kliniken (Point-of-care ultrasound): Upptäck The POCUS Atlas, som är en gratis-sida med normala och patologiska loopar på hjärta, buk, kärl, mm. Vill du veta hur en bakteriell pneumoni ser ut med ultraljud? Vill du se hur hjärttamponad efter trauma ser ut? Behöver du en ultraljuds-loop till en föreläsning som du ska hålla? Allt detta och mer erbjuds via denna utmärkta hemsida som har skapats av fyra POCUS-entusiaster!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.