Open Mic 31 maj!

Välkommen till open mic för ST-läkare i Anestesi och Intensivvård inom SLL/Gotland!

Anmäl intresse att komma

SoMe, SMACC och TED Talks har i grunden förändrat synen på hur en föreläsning kan se ut. En bra presentation förmedlar relevant information. De bästa ger lyssnaren helt nya perspektiv, idéer eller inspirerar till att fortsätta söka kunskap.

img_20180222_1428538055095865742814231.jpg

”Tomorrow belongs to those who hear it coming”

Som en kärleksförklaring till det talade ordet bjuder stairs.se in till en helkväll med fokus på presentationsteknik, anestesi och intensivvård! 

 
Den 31:e maj har vi bokat nedervåningen på Restaurang Barbro vid Hornstull.  Mat och dryck bekostas av gästerna. Lokalen har en kapacitet på cirka 60 gäster så vi hoppas att alla som vill ska kunna delta. matMer info om anmälan och förbokning av sittande middag kommer framöver. 
 
Nu söker vi mellan 8 till 14 ST-läkare som vill prata! Val av ämne är helt öppet. Det bör finnas någon koppling till professionen, men ta gärna stor konstnärlig frihet i tolkningen av detta. Skärmavbild 2017-09-23 kl. 09.17.16Viktigast är att du känner starkt för ditt ämne och har ett budskap som du vill förmedla. Formatet väljer du själv, den enda restriktionen är en maxtid på 10 minuter. Fint pris utlovas till kvällens bästa presentation, utsedd av publiken. 
 
Som morot får du en kopia av boken ”Presentation Zensom inspiration om du anmäler dig som talare före slutet av mars. Det finns också många utmärkta gratisresurser för presentationsteknik online som t.ex. p3 presentations eller Pixars ”Art of Storytelling” .
 
Intresserad av att komma på Open Mic? Anmäl ditt intresse här!
Har du frågor om Open Mic? Skriv dem som en kommentar eller maila niklas.jonsson@sll.se
 
Vi ses! Martin Sundström Rehal & Carl Bejersten